Meteen naar de content

GRATIS LEVERING VANDAAG

  RETURN

  RETOURNEERT:

  Als u uw beschadigde of defecte artikel heeft ontvangen, vervangen wij het artikel graag zonder extra kosten. Neem binnen 48 uur na ontvangst van het artikel contact met ons op met een foto of video van het artikel.

  Zodra uw artikel is ontvangen, accepteren we geen retouren om hygiënische redenen. (Gebruikt product, of geopend vanuit hun originele verpakking)

  We kunnen u een retour of wijziging zonder extra kosten aanbieden als het ontvangen product beschadigd, defect of verloren is gegaan tijdens het transport.

  We accepteren geen retourzendingen voor klanten die van gedachten veranderen bij ontvangst van het artikel voor artikelen die zijn gekocht wanneer ze zijn verkocht.

  Opmerking: in geval van retourzending is de verzending voor rekening van de koper.


  Voor uw retour verzoek u contact opnemen met: partnership@myskimiies.com

  We nodigen onze klanten uit om hun adres zorgvuldig in te voeren en ook hun straat- en hus huisnummer te vermelden.

  Als u een verkeerd of onvolledig adres hebt ingevoerd, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice om de fout te corrigeren.

   

  Annuleringsvoorwaarden:

   

  U kunt uw bestelling binnen 24 uur annuleren door eenvoudig een e-mail te sturen naar onze klantenservice.

  Stuur een e-mail naar onze klantenservice met uw bestelnummer en de reden voor de annulering. We accepteren geen annuleringen buiten de 24 uur na uw bestelling of vanwege onze levertijden.


  RESTITUTIES:

  Na ontvangst en inspectie van het item, ontvangt u een e-mail aan u om u te informeren over onze beslissing over acceptatie of weigering als de voorwaarden van het rendement niet worden voldaan. 

  Wanneer uw retour verzoek wordt geaccepteerd, bieden wij u een krediet voor uw aankopen op Skimiies of een terugbetaling op uw betaalmethode die wordt gebruikt op het moment van aankoop. 

  Opmerking: Raadpleeg uw bank, kan er een tijdslimiet voor de terugbetaling officieel worden weergegeven op uw bankrekening. 

  Artikel defect of beschadigd tijdens het transport: 

  Wij doen ons best om u de items besteld in de beste voorwaarden, als u een beschadigd item zullen we een gratis terugkeer en restitutie volledig op uw betaalmethode gebruikt op het moment van aankoop, of een krediet. op aanvraag voor uw aankopen op Skimiies.

  Wereldwijde levering

  Wij verzenden wereldwijd. Profiteer vandaag nog van gratis verzending.

  KLANTENSERVICE

  Ons team staat tot uw beschikking voor al uw vragen: info@myskimiies.com

  GRATIS VERZENDING

  Geen minimale aankoopvereisten

  Veilige betaling

  Onze winkel maakt gebruik van SSL-codering technologie die u maximale veiligheid biedt.