RETURN

RETOURNEERT:

Als u uw beschadigde of defecte artikel heeft ontvangen, vervangen wij het artikel graag zonder extra kosten. Neem binnen 24 uur na ontvangst van het artikel contact met ons op met een foto of video van het artikel.

Zodra uw artikel is ontvangen, accepteren we geen retouren om hygiënische redenen. (Gebruikt product, of geopend vanuit hun originele verpakking)

We kunnen u een retour of wijziging zonder extra kosten aanbieden als het ontvangen product beschadigd, defect of verloren is gegaan tijdens het transport.

We accepteren geen retourzendingen voor klanten die van gedachten veranderen bij ontvangst van het artikel voor artikelen die zijn gekocht wanneer ze zijn verkocht.

Opmerking: in geval van retourzending is de verzending voor rekening van de koper.


Voor uw retour verzoek u contact opnemen met: info@myskimiies.com

 

Annuleringsvoorwaarden:

 

We nodigen onze klanten uit om hun adres zorgvuldig in te voeren en ook hun straat- en hus huisnummer te vermelden.

Als u een verkeerd of onvolledig adres hebt ingevoerd, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice om de fout te corrigeren.

 

U kunt uw bestelling binnen 24 uur annuleren of wijzigen door eenvoudigweg een e-mail te sturen naar onze klantenservice.

Stuur een e-mail naar onze klantenservice met uw bestelnummer en de reden voor de annulering. We accepteren geen annuleringen buiten de 24 uur na uw bestelling of vanwege de levertijden.


RESTITUTIES:

Na ontvangst en inspectie van het item, ontvangt u een e-mail aan u om u te informeren over onze beslissing over acceptatie of weigering als de voorwaarden van het rendement niet worden voldaan. 

Wanneer uw retour verzoek wordt geaccepteerd, bieden wij u een krediet voor uw aankopen op Skimiies of een terugbetaling op uw betaalmethode die wordt gebruikt op het moment van aankoop. 


Opmerking: Raadpleeg uw bank, kan er een tijdslimiet voor de terugbetaling officieel worden weergegeven op uw bankrekening. 

Als uw bestelling als geleverd wordt aangegeven, zal een bewijs van niet-ontvangst worden gevraagd. 


Artikel defect of beschadigd tijdens het transport: 

We doen ons best om uw bestelde artikelen in de beste staat te leveren, als u een beschadigd artikel hebt ontvangen, zorgen we voor een gratis herlevering of een volledige terugbetaling op de betalingsmethode die u gebruikte op het moment van aankoop, of een krediet op aanvraag voor uw aankopen op Skimiies.

Wereldwijde levering

Wij verzenden wereldwijd. Profiteer vandaag nog van gratis verzending.

Klantenservice

Ons team staat tot uw beschikking voor al uw vragen:  info@myskimiies.com

Veilige betaling

Onze winkel maakt gebruik van SSL-codering technologie die u maximale veiligheid biedt.

Gratis verzending

Geen minimale aankoopvereisten