Misvattingen over de afslankgordel – Skimiies
Meteen naar de content

GRATIS LEVERING VANDAAG

  Misvattingen over de afslankgordel

  Misvattingen over de afslankgordel

  Wanneer u aan afslankgordels denkt, denkt u dan aan sexy, body contouring en comfort? Of denk je aan ouderwets en pijnlijk? We hebben in de loop der jaren veel misvattingen over afslankgordels gehoord. Wij vonden dat het tijd was om een einde te maken aan al deze mythes over afslankgordels.

   

  Lijst van misvattingen over de afslankgordel
  Om een paar centimeters van de taille te verliezen

  Eerst en vooral is de meest bekende mythe over de afslankgordel "de vermindering van de taille met enkele centimeters onmiddellijk". Dit is niet altijd waar! Een afslankingsgordel om uw taille zal uw lichaam vormen en modelleren zonder dat uw taille hoeft te verkleinen. Een kleinere taille betekent gewoon dat u een kleinere gordel draagt. Dit kan ertoe leiden dat de gordel omhoog komt, en ook ongemak veroorzaken, uw figuur vervormen en de afslankgordel beschadigen. Zorg ervoor dat u altijd de maattabel van elk afslankproduct volgt.
  Ongemakkelijk zitten in uw afslankproduct

  Een andere misvatting is dat we ons ongemakkelijk of oncomfortabel voelen in een afslankgordel. Als een afslankgordel oncomfortabel zit, is de kans groot dat u een gordel draagt die niet geschikt is voor uw lichaam of dat u gewoon niet de juiste maat hebt genomen. Dit betekent dat uw afslankgordel te klein voor u is. U moet zich comfortabel voelen in uw afslankgordel, dit is de nummer één factor om rekening mee te houden. Als u zich ongemakkelijk voelt, kan de gordel u namelijk krassen geven, of zelfs meer, en dat is echt niet de bedoeling.

   

  De afslankgordel is uit de mode

  De huidige afslankgordels zijn modieus en zelfs sexy ondergoed geworden. U kunt ook afslankgordels vinden in de lingerie-, kleding- en zelfs zwemkledingafdeling! Er zijn verschillende modellen in verschillende kleuren en materialen.
  Dit product is alleen voor grote maten

  Afslankende gordels zijn perfect voor alle maten en vormen. Wat uw maat ook is, er zijn afslankgordels verkrijgbaar voor alle figuurtypes. Bijvoorbeeld, de korte gordel is verkrijgbaar van S tot 4XL. Het zal je dijen afslanken, je buik platter maken en je love handles doen verdwijnen. Zelfs beroemdheden dragen ze!

  Wereldwijde levering

  Wij verzenden wereldwijd. Profiteer vandaag nog van gratis verzending.

  KLANTENSERVICE

  Ons team staat tot uw beschikking voor al uw vragen: info@myskimiies.com

  GRATIS VERZENDING

  Geen minimale aankoopvereisten

  Veilige betaling

  Onze winkel maakt gebruik van SSL-codering technologie die u maximale veiligheid biedt.