Misvattingen over de afslankgordel

Wanneer u aan afslankgordels denkt, denkt u dan aan sexy, body contouring en comfort? Of denk je aan ouderwets en pijnlijk? We hebben in de loop der jaren veel misvattingen over afslankgordels gehoord. Wij vonden dat het tijd was om een einde te maken aan al deze mythes over afslankgordels.

 

Lijst van misvattingen over de afslankgordel
Om een paar centimeters van de taille te verliezen

Eerst en vooral is de meest bekende mythe over de afslankgordel "de vermindering van de taille met enkele centimeters onmiddellijk". Dit is niet altijd waar! Een afslankingsgordel om uw taille zal uw lichaam vormen en modelleren zonder dat uw taille hoeft te verkleinen. Een kleinere taille betekent gewoon dat u een kleinere gordel draagt. Dit kan ertoe leiden dat de gordel omhoog komt, en ook ongemak veroorzaken, uw figuur vervormen en de afslankgordel beschadigen. Zorg ervoor dat u altijd de maattabel van elk afslankproduct volgt.
Ongemakkelijk zitten in uw afslankproduct

Een andere misvatting is dat we ons ongemakkelijk of oncomfortabel voelen in een afslankgordel. Als een afslankgordel oncomfortabel zit, is de kans groot dat u een gordel draagt die niet geschikt is voor uw lichaam of dat u gewoon niet de juiste maat hebt genomen. Dit betekent dat uw afslankgordel te klein voor u is. U moet zich comfortabel voelen in uw afslankgordel, dit is de nummer één factor om rekening mee te houden. Als u zich ongemakkelijk voelt, kan de gordel u namelijk krassen geven, of zelfs meer, en dat is echt niet de bedoeling.

 

De afslankgordel is uit de mode

De huidige afslankgordels zijn modieus en zelfs sexy ondergoed geworden. U kunt ook afslankgordels vinden in de lingerie-, kleding- en zelfs zwemkledingafdeling! Er zijn verschillende modellen in verschillende kleuren en materialen.
Dit product is alleen voor grote maten

Afslankende gordels zijn perfect voor alle maten en vormen. Wat uw maat ook is, er zijn afslankgordels verkrijgbaar voor alle figuurtypes. Bijvoorbeeld, de korte gordel is verkrijgbaar van S tot 4XL. Het zal je dijen afslanken, je buik platter maken en je love handles doen verdwijnen. Zelfs beroemdheden dragen ze!

← Terug naar Blog van Skimii

Wereldwijde levering

Wij verzenden wereldwijd. Profiteer vandaag nog van gratis verzending.

Klantenservice

Ons team staat tot uw beschikking voor al uw vragen:  info@myskimiies.com

Veilige betaling

Onze winkel maakt gebruik van SSL-codering technologie die u maximale veiligheid biedt.

Gratis verzending

Geen minimale aankoopvereisten