3 voordelen van het dragen van een afslankgordel

Je hebt waarschijnlijk al gehoord van de afslankgordel, of je nu beroemdheden ermee hebt zien rondlopen op sociale media of je vrienden ermee bent begonnen. De afslankgordels schijnen u zeer snel of zelfs onmiddellijk slanker te maken, maar u vraagt zich misschien toch af waarom al die hype over dit afslankproduct. U kunt de beste Franse modellen van afslankgordels vinden via onze website over afslankgordels.

Sommige mensen houden van hun afslankgordels omdat ze zoveel meer doen dan je slanker maken. Veel van onze klanten zijn aangenaam verrast wanneer zij de onverwachte resultaten van onze afslankgordels ontdekken. Als je besluit om de afslankgordel te proberen

Onmiddellijk resultaat met de afslankgordel

Wanneer u voor het eerst een afslankgordel aantrekt, zult u onmiddellijk resultaat zien, elke keer dat u hem draagt. U zult onmiddellijk een meer gedefinieerde, zandloperachtige ronding zien met een platte buik als resultaat. Als u de maten opneemt voor en na het dragen van uw afslankgordel, kan uw taille met maximaal 3 centimeter variëren. Dit is te danken aan de onmiddellijke resultaten van de afslankgordel.

Daarom zijn afslankgordels geschikte afslankproducten voor speciale gelegenheden, omdat ze u helpen moeiteloos in jurken, broeken en rokken te glijden die u zonder de afslankgordel misschien niet zou kunnen dragen.

Om de beste resultaten te krijgen wanneer u uw afslankgordel voor het eerst uitprobeert, is het belangrijk dat uw afslankgordel goed bij uw lichaamstype en levensstijl past.

Combineer sportactiviteit met een afslankgordel

Het wordt sterk aanbevolen om te werken aan de versterking van uw buste terwijl u een afslankgordel draagt om de beste resultaten te bereiken. Een afslankgordel mag lichaamsbeweging en een goed dieet niet vervangen: zij moeten elkaar aanvullen.

Een afslankgordel is ontworpen om compressie rond uw buikgebied te geven om u te helpen een platte buik te krijgen met behoud van comfort. De gordel zal u helpen gemakkelijker te zweten voor een meer doeltreffende training.

De afslankgordel stimuleert de thermische activiteit. Het verhoogt letterlijk de natuurlijke warmte van je lichaam. Hierdoor ga je meer zweten in je buikstreek, waardoor je sneller resultaat boekt.

Sommige vrouwen geven er de voorkeur aan een afslankgordel uitsluitend voor de training te gebruiken. Onze Gaine Latex afslankgordels zijn ideaal voor zowel sport als dagelijks gebruik.

De afslankgordel: een aanvulling op uw afslankdoelstellingen op lange termijn

Veel mensen gebruiken hun afslankgordel als aanvulling op hun andere afslankdoelen. En dankzij de thermo-stimulerende eigenschappen zullen uw inspanningen des te doeltreffender zijn naarmate u uw afslankgordel vaker gebruikt. Voor de beste resultaten raden wij aan de afslankgordel 3-6 uur per dag te dragen, maar houd er rekening mee dat de resultaten zullen variëren, afhankelijk van uw levensstijl, doelstellingen, lichaamstype en andere factoren.

Als u nieuw bent met de Body Shaping Girdle, raden wij u aan langzaam te beginnen. Draag uw afslankgordel de eerste twee dagen een uur of twee, verhoog dan langzaam de draagtijd tot u de aanbevolen 6 uur bereikt. U kunt indien nodig midden op de dag een pauze nemen, of zelfs een dag vrij nemen. Houd er rekening mee dat als u uw afslankkorset door de week draagt, u uw lichaam in het weekend laat rusten. Maar hou je eraan en wees consequent. Na 2 tot 3 weken zal het heel natuurlijk lijken om uw afslankgordel de hele dag te dragen.

Lees ook ons interview met Dominique om te weten te komen hoe de afslankgordel haar heeft geholpen wat van haar taille kwijt te raken.

← Terug naar Blog van Skimii

Wereldwijde levering

Wij verzenden wereldwijd. Profiteer vandaag nog van gratis verzending.

Klantenservice

Ons team staat tot uw beschikking voor al uw vragen:  info@myskimiies.com

Veilige betaling

Onze winkel maakt gebruik van SSL-codering technologie die u maximale veiligheid biedt.

Gratis verzending

Geen minimale aankoopvereisten